Clasificarea acoperirilor

Verificați numărul de stele la numele finisajului selectat.

Un număr de grupuri au fost luate în considerare în clasificarea Porta, în timp ce împărțirea în grupuri s-a bazat pe calitatea finisării, ca factor cheie al durabilității și rezistenței la factorii de exterior. Sperăm că clasificarea noastră vă va ajuta să luați cea mai bună decizie și să faceți o selecție optimă. Fiecare produs prezentat primește informații cu privire la clasificarea furnirului aplicat.

1/5

ECONOMIC

Această clasă este o combinație ideală de calitate și preț.

STANDARD

Clasa de bază Porta asigură utilizarea pe termen lung în condiții casnice.

Vopsea acrilică de interior

2/5

STANDARD PLUS

O clasă STANDARD extinsă, caracterizată prin parametri crescuți de abrazivitate și rezistență la umiditate.

Portadecor, Portasynchro 3D, Portacortex, Super Matt

3/5
4/5

PREMIUM

O clasă care combină în mod ideal estetica cu o garanție de înaltă calitate funcțională; utilizarea sa sugerată include apartamente rezidențiale și spații de birouri.

Portadur, Vopsea acrilică UV, Natural Standard, Satin natural, Natural Select, Vopsea acrilică exterioară, Vopsea asemănătoare lemnului, Vopsea apoasă pentru exterior.

PROFESSIONAL

O clasă, care combină funcționalitatea în mod permanent cu eleganță, ori de câte ori ușile sunt expuse direct la impactul pe termen lung ale factorilor de exterior; utilizarea sugerată la hoteluri, clădiri de utilități publice și spații de birouri.

CPL HQ, vopsea poliesterică, Portaperfect 3D, tablă de oțel laminată PCV

5/5

EXTREME

O clasă cu parametri care asigură protecția ușilor utilizate intens, prevăzută cu acest tip de furnir. Destinat zonelor cu trafic personal ridicat, unde în fiecare zi trec mii de oameni prin ușă.

CPL 0,7, HPL, oțel inoxidabil

6/10
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.